2310.778404

ΕΤΑΙΡIΑ
Από την εποχή της ίδρυσης το 1982, ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας φίλτρων για την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανημάτων και εξοπλισμού για μηχανοκίνητα, βαρύ εξοπλισμού και εξειδικευμένου εξοπλισμού.
Δυναμική ανάπτυξη σημαίνει ότι σήμερα είμαστε μια εταιρία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Περισσότερο από το ήμισυ της παραγωγής μας εξάγονται στη Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ελβετία, Ρωσία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Τσεχία, στην Ουκρανία, στην Ουγγαρία και στην Αμερική και στην Αφρική.
Ανήκουμε σε μια διεθνή εταιρία Affinia Group, η οποία κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διανομή και το μάρκετινγκ στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών και heavy-duty.
Συνεχείς επενδύσεις σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, στις νέες τεχνολογίες, αποδοτικές και σύγχρονες γραμμές παραγωγής και η συνεχής αναζήτηση για βελτίωση των μεθόδων εργασίας, παρέχουν την υψηλή και επαναλαμβανόμενη ποιότητα των φίλτρων μας.
Η προσφορά μας είναι περισσότερο από 2300 τύπους φίλτρων σε γνήσια ποιότητα.
Είμαστε προμηθευτές φίλτρων για εταιρίες όπως η Volkswagen, η General Motors, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, η Saab, Lotus, Harley & Davidson, Suzuki, η Aston Martin.
Tα φίλτρα FILTRON που προορίζονται για την αγορά ανταλλακτικών, παράγονται ακριβώς σύμφωνα με τις ίδιες προδιαγραφές που παρέχονται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Έχουμε το πιο σύγχρονο εργαστήριο στην Ευρώπη, όπου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, ελέγχουμε τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα.
Συνεργαζόμαστε με την μητρική εταιρεία WIX Filtration Corp., ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των φίλτρων στην Αμερική, με έδρα στις ΗΠΑ.
Το 2007 ανοίξαμε μια εταιρεία παραγωγής στην Ουκρανία και το 2010 αποθήκες και  γραφείο πωλήσεων στη Ρωσία.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ:
Έχουμε εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας συμβατό με ISO / TS 16949 και περιβαλλοντικά πρότυπα ISO 14001:2002.
Παρέχοντας μια σταθερή και επαναλαμβανόμενη ποιότητα στα φίλτρα που κατασκευάζονται από εμάς, απαιτείται να γίνεται συνεχής έλεγχος διαδικασίας της παραγωγής από τις πρώτες ύλες μέχρι την εκτέλεση του τελικού προϊόντος και παράδοση του στην αποθήκη.
Όλη η διαδικασία γίνεται πάντα σύμφωνα με τους ισχύουσες διαδικασίες στο σύστημα.
Με την εστίαση σε όλες τις πτυχές της παραγωγής εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των φίλτρων μας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τυχόν ζημιές στον κινητήρα που προκάλεσε η δυσλειτουργία του φίλτρου.
Δουλεύουμε με ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής πληροφοριών για την διαχείριση εταιρείας ERP (JD Edwards), η οποία επιτρέπει τη χρήση μιας κοινής βάσης δεδομένων για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία της διαδικασίας πωλήσεων, σε συνδυασμό με την αγορά των πρώτων υλών, το σχεδιασμό, την παραγωγή και την αποθήκευση. Τελευταίες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στο JD Edwards επιτρέπουν την μείωση του κόστους, την αποτελεσματική διαχείριση, τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και την ανάλυση με βάση πάντα τα τρέχοντα δεδομένα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ:
Η τεχνογνωσία των μηχανικών και τεχνολόγων μας, αποδοτικές γραμμές παραγωγής και αυστηρό έλεγχο της ποιότητας μεταφράζεται σε αξιοπιστία των φίλτρων.
Προσπαθούμε να αυξηθεί συνεχώς ποικιλία των φίλτρων.
Τεχνολόγοι και οι μηχανικοί σε συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και τους προμηθευτές των πρώτων υλών, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία τους, αναπτύσσουν όλα τα είδη των φίλτρων.
Σημαντική διαδικασία είναι επίσης η τροποποίηση των προϊόντων με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, υλικών και πρώτων υλών.
Σύγχρονο λογισμικό και υλικό βοηθούν τους επαγγελματίες στις τεχνικές μελέτες.
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή μειώνει τον χρόνο κατά την προετοιμασία της παραγωγής και παρέχει λεπτομερείς καταλόγους στοιχείων για την ακριβή σχεδιασμό και τη διάθεση του υλικού κατά τη διαδικασία της αγοράς και της παραγωγής.
Χρησιμοποιούμε επίσης λογισμικό σχεδιασμού SolidWorks 3D (SolidWorks ®), το οποίο μας επιτρέπει εκτέλεση τρισδιάστατων μοντέλων των φίλτρων, και τις συσκευές πριν από την εφαρμογή τους στην παραγωγή.
Αυτό το πρόγραμμα επίσης χρησιμοποιούμε για την προετοιμασία τεκμηρίωσης σχεδιασμού, ανάλυση δύναμης και προσομοίωση κίνησης.
Επιπλέον, χρησιμοποιούμε το λογισμικό EdgeCam για  υποστήριξη της κατασκευής και το λογισμικό Sinumeric - για τον έλεγχο της λειτουργίας των μηχανών και των ρομπότ.

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ:
Τα φίλτρα αέρος σταματούν σωματίδια, όπως σκόνη ορυκτών, αιθάλη και οργανικά υπολείμματα, που αιωρούνται στον αέρα του κινητήρα.
Ο καθαρός αέρας αποτελεί βασικό όρο για τη σωστή λειτουργία του κινητήρα και την προστασία των πρόωρη φθορά του.
Η ζημιά μπορεί επίσης να είναι ηλεκτρονικά εξαρτήματα αυτοκινήτων, όπως αισθητήρες, της ροής του αέρα μεταξύ της αναρρόφησης και το θάλαμο καύσης.
Ο σχεδιασμός φίλτρων φτάνει  την αποτελεσματικότητα του φιλτραρίσματος ρύπων στο επίπεδο του 99,9% για το μέγεθος σωματιδίων μερικά μικρόμετρα.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κινητήρες στη διαδικασία καύσης καταναλώνουν περίπου 10 κυβικά μέτρα αέρα ανά 1 λίτρο καυσίμου, τα φίλτρα με τόσο υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος την ίδια στιγμή πρέπει να έχουν μια μικρή αντίσταση ροής και μια υψηλή απορρόφηση των ρύπων. Επί του παρόντος χρησιμοποιούνται φίλτρα αέρα που έχουν μια διαφοροποιημένη κατασκευή και είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά που έχουν επιλεχθεί βέλτιστα.
Δομικά διαφορετικό τύπο φίλτρου αέρα είναι το στεγνωτήριο, που χρησιμοποιείται στα πνευματικά κυκλώματα των φορτηγών.
Κατά τη ροή του αέρα εισαγωγής, μέσω της απορρόφησης στο στεγνωτήρα, ο χημικός δεσμός της υγρασίας που περιέχεται σε αυτό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κόκκων του εξαιρετικά υγροσκοπικό. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο στεγνωτήρα, θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων του πνευματικού συστήματος έως και τέσσερις φορές, σχεδόν εξαλείφοντας το φαινόμενο της διάβρωσης στο εσωτερικό του συστήματος.

ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ:
Τα συστήματα λίπανσης των κινητήρων εσωτερικής καύσης είναι κλειστά συστήματα στα οποία το λάδι είναι ένα λιπαντικό και ψυκτικό υγρό κινούμενων μερών.
Η πετρελαϊκή ρύπανση ανακύπτει από φθορά τριβής των τμημάτων του κινητήρα.
Περνούν από θάλαμο καύσης και μεταφέρονται από το πετρέλαιο ως αναστολή. Το έργο του φίλτρου λαδιού είναι η αποτελεσματική σύλληψη και διατήρηση αυτών μέσα στο φίλτρο. Φίλτρα λαδιού FILTRON καθαρίζουν λάδια από τη βρωμιά και τα στερεά σωματίδια, όπως σκόνη, εκδορές μετάλλων, αιθάλη, κλπ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα φίλτρα δεν μπορούν να σταματήσουν υποβάθμιση του καυσίμου, η οποία είναι μια μη αναστρέψιμη χημική διαδικασία. 
Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρήσετε τα χρονικά διαστήματα που συνιστώνται από τους κατασκευαστές, για αλλαγή του λαδιού και των φίλτρων.
Φίλτρα λαδιού έχουν διαφορετικές δομές και, ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά όσον αφορά τόσο την κατασκευή και τις αρχές λειτουργίας. Στα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται συνήθως καλύτερα φίλτρα πετρελαίου τύπου spin (spin-on). Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου φίλτρου είναι υψηλή αντοχή σε μηχανικές βλάβες και εύκολη αντικατάσταση χωρίς κίνδυνο εισαγωγής ρύπων στο σύστημα λίπανσης του κινητήρα. Στους σύγχρονους κινητήρες, χρησιμοποιούνται περισσότερο οικολογικά φίλτρα λαδιού που τοποθετούνται σε θήκη που αποτελεί  αναπόσπαστο μέρος του κινητήρα. Αναμφισβήτητο πλεονέκτημα τους είναι ότι δεν περιέχει μέταλλο και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί. Σε παλαιότερες τύπους αυτοκινήτων και φορτηγών, μηχανήματα και γεωργικούς ελκυστήρες συχνά χρησιμοποιούνται τα συνηθισμένα φίλτρα πετρελαίου. Περιέχουν μέταλλο στο κάτω μέρος , την ενίσχυση του πυρήνα, και άλλα στοιχεία που αυξάνουν την αντοχή σε μηχανική καταπόνηση κατά τη λειτουργία. Ωστόσο, η παρουσία των μεταλλικών μερών κάνει τη χρησιμοποίηση τους όχι τόσο απλή, όσο οικολογικές εισφορές εισφορές.

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ:
Τα καύσιμα περιέχουν ακαθαρσίες όπως σκόνη, σκουριά από τα τοιχώματα των δεξαμενών, το νερό και τους μικροοργανισμούς που ζουν σε αυτό, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη φθορά των αντλιών έγχυσης, ή βαλβίδες, ρυθμιστές πίεσης.
Φίλτρα καυσίμου είναι αποτελεσματική προστασία από την ταχεία φθορά των εξαρτημάτων του συστήματος καυσίμου για κινητήρες εσωτερικής καύσης. Κάθε σύστημα καυσίμου έχει φίλτρα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του κινητήρα και τις αναμενόμενες συνθήκες λειτουργίας. Οι απαιτήσεις που τίθενται σε αυτά είναι πολύ υψηλά. Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα συστήματα ψεκασμού καυσίμου αναχαιτίζουν τη ρύπανση, σε μέγεθος 3 έως 5 μm, με αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος πάνω από 98%. Σε αιτιολογημένες περιπτώσεις, τοποθετείται στο σύστημα καυσίμου περισσότερα από ένα φίλτρο. Το φιλτράρισμα του καυσίμου σε κινητήρες εσωτερικής καύσης μπορεί να είναι με μονά ή πολλαπλά στάδια, με τη χρήση πολλών τύπων φίλτρων είναι τέλεια προσαρμοσμένα στο σχεδιασμό των κινητήρων, την ποιότητα των καυσίμων και τις συνθήκες λειτουργίας.
Το πρώτο στάδιο φίλτρου καυσίμου βρίσκεται ήδη στη δεξαμενή ή ακριβώς πίσω του, όπου τοποθετείται ο προκαθαρισμός φίλτρων με ένα διαμέρισμα από χάλυβα ματιών, συνθετικά ή μη υφασμένα διηθητικό χαρτί με ένα σχετικά χαμηλό ποσοστό ακρίβειας του καθαρισμού. Το επόμενο βήμα είναι ένα φιλτράρισμα διήθησης, μέσο ακριβό ή ακριβό με φίλτρα γραμμής ή spin-on. Σε αυτό το στάδιο, φίλτρου καυσίμου καυσίμου (κυρίως πετρέλαιο) τοποθετούνται συνήθως έποικοι ή διαχωριστές νερού, που συχνά αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των φίλτρων. Σε αντίθεση με φίλτρα λαδιού, τα φίλτρα καυσίμου είναι χωρίς βαλβίδα παράκαμψης by-pass που καθαρίζει ροή του καυσίμου, όταν το φίλτρο βουλώσει. Ο κανόνας είναι ότι το σύστημα παροχής του οχήματος λειτουργεί μόνο με το καθαρό καύσιμο. Έτσι, τόσο το καλύτερο, όταν ο κινητήρας σταματά την λειτουργία, λόγω γέμισης φίλτρου από ακαθάριστα καύσιμα.

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ:
Φίλτρα σκόνης καθαρίζουν τον αέρα που περιέχει σωματίδια, όπως η γύρη, αιθάλη από το πετρέλαιο ντίζελ, τη σκόνη και λειαντικά από ελαστικά. Αυτά  απορροφούνται από το δρόμο, περνούν από το σύστημα εξαερισμού ή κλιματισμού στο επιβατικό του αυτοκίνητου.
Ταχέως εμφανίζονται κόπωση, πυρετός εκ χόρτου, υγρά μάτια ή δυσκολία στην αναπνοή έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα αντανακλαστικά των οδηγών και μπορούν να αποτελέσουν πραγματική απειλή για την οδική ασφάλεια.
Η συγκέντρωση των διαφόρων ρύπων στην ατμόσφαιρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η εποχή, καιρικές συνθήκες, τοπική όχληση βιομηχανίας ή τον όγκο της κυκλοφορίας. Στα αυτοκίνητα που δεν είναι εξοπλισμένα με φίλτρο καμπίνας σκόνη του αέρα μπορεί να φθάσει έως και έξι φορές υψηλότερες από τα επίπεδα του εξωτερικού χώρου του οχήματος. 
Αυτό συμβαίνει όταν ο αέρας εισέρχεται φυσώντας στην καμπίνα, η οποία λειτουργεί ως παγίδα.
Η εισπνοή μολυσμένου αέρα προκαλεί τις αρνητικές, συχνά μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν το φίλτρα καμπίνας δεδομένο. 
Δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως συνώνυμο της πολυτέλειας, αλλά πάνω από όλα, εξασφαλίζουν την απαίτηση της ασφάλειας.
Τα φίλτρα καμπίνας FILTRON προσφέρονται σε δύο τύπους:
Φίλτρα καμπίνας γύρης,
Φίλτρα καμπίνας σκόνης, με ενεργό άνθρακα, οι οποίες, χάρη στο ενσωματωμένο σε ένα στρώμα ενεργού ίνες άνθρακα, πόρων 10 000 φορές μικρότερο από ό, τι η διατομή μιας ανθρώπινης τρίχας, απορροφούν την παρουσία επιβλαβών αερίων όπως το διοξείδιο του αζώτου, καπνούς από τα καύσιμα και το όζον.

ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ:
Φίλτρα για τα φορτηγά είναι μια ξεχωριστή ομάδα από φίλτρα με συγκεκριμένες ιδιότητες. Λόγω της μεγαλύτερης περιόδου μεταξύ των αλλαγών των φίλτρων αέρα χαρακτηρίζονται από υψηλότερη σε σχέση με τα επιβατικά αυτοκίνητα απορρόφηση των ρύπων. Απαιτήσεις για τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και την αντοχή κάνουν αυτά τα φίλτρα μεγάλο μέγεθος και στιβαρή κατασκευή, και η επιφάνεια του φίλτρου σε πολλές περιπτώσεις είναι έως και 10 m2.

Ταυτόχρονα στην περίπτωση των οχημάτων που λειτουργούν σε σκληρό περιβάλλον, οι κατασκευαστές συνιστούν τη χρήση των προστατευτικών κασετών (ασφάλειες) που εμποδίζουν την ρύπανσης του κινητήρα σε περίπτωση μηχανικής βλάβης στην επιφάνεια του κυρίου διαμερίσματος του φίλτρου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.
Τα φίλτρα καυσίμου για τα φορτηγά πρέπει να έχουν αντοχή σε υψηλή πίεση καυσίμου, υψηλή απόδοση και την ικανότητα διαχωρισμού του νερό. Για τους λόγους αυτούς, οι κατασκευαστές συχνά εγκαθιστούν  στο σύστημα καυσίμου περισσότερα από ένα φίλτρο καυσίμου για διαφορετικές λειτουργίες του.
 Φιλτράρισμα του πετρελαίου στα φορτηγά αποτελεί προτεραιότητα. Λόγω της φόρτισης του κινητήρα, το λάδι αναλαμβάνει το έργο της λίπανσης και ψύξης των συνεργαζόμενων εξαρτημάτων. Φίλτρα λαδιού πρέπει να χαρακτηρίζεται από υψηλή θερμική και μηχανική αντοχή. Προκειμένου να βελτιωθεί η διαδικασία των συστημάτων φιλτραρίσματος, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν συχνά φυγοκεντρικά φίλτρα ή πρότυπα υψηλής ακρίβειας φιλτραρίσματος. Επίσης, σε φορτηγά και βαρέα μηχανήματα στα συστήματα της ψύξης των μεγάλων κινητήρων χρησιμοποιούνται φίλτρα ψυκτικού υγρού. Οι κινητήρες υποβάλλονται σε ακραία φορτία σε σκληρά περιβάλλοντα, είναι πολύ σημαντικό η υψηλή απόδοση του συστήματος ψύξης του κινητήρα.

ΕΙΔΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ:
Η διαδικασία φιλτραρίσματος θα ανταποκριθεί σε όλες τις βιομηχανίες, όπου έχουμε να κάνουμε με τις ροές των υγρών ή στερεών.
Χρησιμοποιούνται στις τεχνολογικές διαδικασίες, και στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της ευρύτερης προστασίας του περιβάλλοντος. Τα ειδικά συστήματα φιλτραρίσματος συχνά είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία με αυτοματοποιημένα συστήματα χειρισμού - αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, για παράδειγμα, με την προσωρινή αντιστροφή της κατεύθυνσης της κίνησης ή δόνησης. Ειδικές απαιτήσεις για την ομάδα των φίλτρων σημαίνει ότι ουσιαστικά έχουν σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη χρήση τους βέλτιστη επιλογή τόσο στο σχεδιασμό όσο και υλικά φίλτρου.
Ειδικά φίλτρα μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν:
• Φίλτρα υδραυλικού λαδιού : Υδραυλικά συστήματα συχνά λειτουργούν σε πολύ δύσκολες συνθήκες που απαιτούν υψηλή αποδοτικότητα φιλτραρίσματος. Η προσφορά περιλαμβάνει ειδικά φίλτρα, για να επιτευχθεί το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης φιλτραρίσματος και τα οποία εφαρμόζονται σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εφαρμογών. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του υδραυλικού συστήματος, τα υδραυλικά φίλτρα λαδιού περιέχουν ένα φράγμα φιλτραρίσματος που έχει κατασκευαστεί από συρματόπλεγμα (η δυνατότητα της αναγέννησης σε πολύ υψηλές απαιτήσεις στην απόδοση φιλτραρίσματος ή ειδικά υλικά ενισχυμένα με μεταλλικό πλέγμα φίλτρου τόσο σε υψηλή διηθητική απόδοση όσο και σε υψηλή αντοχή σε παλμούς πίεσης).
• Φίλτρα λαδιού μετάδοσης για την προστασία του κιβωτίου ταχυτήτων από τη ρύπανση που βρίσκεται στην βαλβολίνη.
Η πραγματική διαδικασία της διήθησης αυξάνει τη ζωή του κιβωτίου ταχυτήτων με τη μείωση της κατανάλωσης των στοιχείων του με την κατάλληλη λίπανση τους.
• Τα φίλτρα ψυκτικού υγρού - που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα συστήματα ψύξης από μεγάλες μηχανές ντίζελ. Τα φίλτρα αυτά διατηρούν υψηλές επιδόσεις  στο ψυκτικό υγρό και από το περιεχόμενο των αναχαιτιστών για την ελαχιστοποίηση της διάβρωσης και το φαινόμενο σπηλαίωσης.

ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: 
Ως εταιρία θέσαμε ως έναν από τους σημαντικότερους σκοπούς το σεβασμό για το περιβάλλον και την υγεία στο χώρο εργασίας και ασφάλεια των εργαζομένων μας. Έχουμε εισαγάγει νέες τεχνολογίες, τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων παραγωγής και οι πρώτες ύλες επιλέγονται έτσι ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε και στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
Έχει εφαρμοστεί ένα διεθνές πρότυπο για την περιβαλλοντική διαχείριση συμβατό με το πρότυπο ISO 14001 που ορίζει κανόνες για την εποπτεία των δραστηριοτήτων αυτών, συμπεριλαμβανομένης της  χρήσης των φυσικών πόρων, την κατανάλωση των χημικών ουσιών κατά την παραγωγική διαδικασία και τις προσπάθειες για την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων και των εκπομπών που προέρχονται από βιομηχανικά απόβλητα. Η εργασία σύμφωνα με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, μας επιτρέπει για τον εντοπισμό και έλεγχο των επιπτώσεων που η εταιρία έχει στο περιβάλλον. Επίσης, φέρνει μείωση του κόστους που συνδέεται με αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας και τη βέλτιστη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.
Προτεραιότητά μας είναι η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον με την εξάλειψη των επιβλαβών εκπομπών στο περιβάλλον, την κατασκευή του διαχωρισμού των αποβλήτων στην πηγή, που τους καθιστά 100% ανακύκλωση υλικών και ενέργειας και τη χρήση ενεργειακά αποδοτικών και υψηλής τεχνολογίας, συχνά καινοτόμες στον κόσμο. Νοιαζόμαστε για την ασφάλεια των εργαζομένων, επιλέγοντας  για την παραγωγή παρασκευάσματα με λιγότερο κόστος στο περιβάλλον. Κάνουμε σεμινάρια με θέμα "Διαχείριση του περιβάλλοντος, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001", και πάνω απ 'όλα συνειδητοποιούμε τους εργαζομένους μας, τι αντίκτυπο έχει η δραστηριότητα της εταιρείας μας για την αειφόρο ανάπτυξη σε σχέση με τα προϊόντα μας. Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι συνώνυμο με την αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων και τη διατήρησή τους για τις μελλοντικές γενιές.


FILTRON Filters Corporate Video - English

FILTRON Filters Quality Video - English